Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.leirille.fi. Vuoden 2025 rippikouluun ilmoittautuvat vuonna 2010 syntyneet, eli seiskaluokkalaiset.

Voit harkita leirivaihtoehtoja ja tehdä valintasi. Ilmoittautuminen aukeaa 12. elokuuta 2024.

Ilmoittautumista varten tarvitaan seuraavat tiedot: etunimet, sukunimi, henkilötunnus, puhelinnumero, sähköpostiosoite, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, seurakunta, huoltajan nimi, huoltajan puhelinnumero, huoltajan sähköpostiosoite, yhteystietojen julkaisulupa, rauhanyhdistys, erityisruokavalio ja lisätietoja. Lisäksi leirillä käytetään sosiaalista mediaa, esimerkiksi WhatsApp-ryhmää. Tähän tarvitaan huoltajan suostumus.

Hakutoiveet:

  1. Kaveritoive: Voit ilmoittautua leirille yhdessä yhden tai kahden kaverin kanssa. Valitse silloin kaveritoive ensimmäiseksi ehdoksi.
  2. Paikka: Voit valita paikkatoiveena rippikoululeirin leirikeskuksessa tai opistolla. Lisäksi voit valita luontoriparin, joita järjestetään Ranualla ja Hankasalmella.
  3. Ajankohta: kesäkuun alkupuoli, kesäkuun loppupuoli, heinäkuun alkupuoli ja heinäkuun loppupuoli

Jos et ole Suomen kansalainen tai ilmoittaudut erityisrippikouluun, voit ilmoittautua suoraan Marika Hietalalle, 040 7667594.

Luontoripari

Eräleiri muuttuu luontoripariksi. Muutoksena aiempaan malliin on se, että leiriläisten määrä nostetaan 50 leiriläiseen. Samalla vaellukset hoidetaan päivävaelluksina. Osa opetuksesta järjestetään myös luonnossa. Ohjaajat ja opetushenkilökunta perehdytetään uuteen malliin.
Luontoleirejä järjestetään Hankasalmella ja Ranualla vuonna 2024. Niiden hinta on sama kuin normaalileireillä.

Järjestelmä jakaa leiripaikat ilmoittautumisen sulkeuduttua. Huolehdimme, että mahdollisimman moni hakijoiden toiveista toteutuu.

Leiripaikat ilmoitetaan rippikoululaisille tammikuun 2025 aikana sähköpostitse. Helmikuun 2025 jokainen rippikoululainen saa infoa leireistä, jossa vahvistetaan leirin ajankohta ja kerrotaan leirin käytännön toteutukseen ja opiskeluun liittyviä asioita.

Taivaan Isän siunausta rippikouluusi!