Suviseuratiedotus

Ensi kesänä Suviseurat järjestetään Reisjärvellä. Alue on lähellä Reisjärven opistoa. Suviseurat, kuten muutkin seurat, toteutetaan vapaaehtoisvoimin.

Suviseurojen aikana tehdään noin 13 800 työvuoroa. Erilaisia tehtäviä on lukuisia ja jokaiselle halukkaalle löytyy sopivia vuoroja ja tehtäviä. Yksi työvuoro kestää keskimäärin 6–8 tuntia. Vuorosta saa palkaksi ruoka-ja kahvilippuja ja joistakin vuoroista jopa suihkulipun.

Mukavinta työvuorossa on, että hommia tehdään yhdessä ja oppii tuntemaan muita uskovaisia. Paikalla on aina vastuuhenkilö, joka ohjaa tehtäviin vuoron aluksi.

Voisitko sinä tehdä vuoron tai kaksi? Tarjolla on esimerkiksi grillin kassavuoroja, vessojen pesuvuoroja ja pitsatyöntekijävuoroja. Työvuoron voit varata oman rauhanyhdistyksesi työasiahenkilöltä. Jos et tiedä, kuka hän on, niin laita teksti- tai Whatsapp-viestiä työvoimatoimikunnalle numeroon 040 1320777. Ilmoita samalla asuinpaikkakuntasi, niin työvoimatoimikunta ohjaa sinut oikean henkilön puheille.

Tervetuloa ensi kesänä Reisjärvelle seuroihin ja työvuoroon!