Suviseurojen aattona pyysimme Kapsäkkijuttujen Instagram-tilillä seuramuisteluita ja -sattumuksia seuraajiltamme. Vastauksista saattoi saada esimakua jo Instagramista, mutta tähän olemme koonneet suviseura-aakkoset nuorten kertomien muistojen perusteella.

Monet mainiot viestit jäivät jakamatta, mutta kaikki olemme lukeneet ja päässeet niiden kautta erinomaisesti seurojen tuntuun.

A Aurinkomme ylös nousi. ”Aamulla kun herää ja kuuluu kaiuttimista: Aurinkomme ylös nousi.”

E Eksyminen. ”Pienenä ’eksyttiin’ viereiselle vaunurivistölle ja sieltä soitettiin jonku puhelimesta äiti ettimään”

F Fiilis. ”se tunnelma ja ne laulut suviseuroissa”

H Hiki. ”Se kun saa herätä aamulauluun teltassa tai vaunussa aivan hikisenä. Niin ihanaa ja turvallista!” Hake. ”Ystävät, ilta-aurinko, lentopallo, ihanat laulut kaiuttimista, hakkeen tuoksu ja hyvä tunnelma <3”

I Itku. ”Viime vuonna tuntu vaikealta lähteä suviksiin. Kun lähdin kotiin, itkin, koska oli niin hyvä olla.:)” Iso teltta. ”Oli ihanaa istua isossa teltassa ja kuunnella lauluja”

J Jäätelönmyynti. ”Ostakaa jäätelööö”.

K Kaatosade. ”Leiriparkin pystyttäminen kaatosateessa ja ukkosessa yöllä kolmelta”

L Laulutuokiot. ”Kaikki laulaa sydämen pohjasta, sillon tuntee kuuluvansa joukkoon”Lällyseurat. ”Maaningan suviseuroissa työnsin tuplarattaita puoli päivää ennenkuin huomasin, että jarru on päällä. Sellaiset lällyseurat :D”

O Onnellinen tunne. ”Viime vuodelta jäi vahva, onnellinen tunne siitä, että kuulun Jumalan lasten suureen parveen. <3”

P Pizza. ”Kaverin kanssa pizzoja pakkaamassa ja sai syyä ruokatauolla hyvvää pizzaa” Puheenvuoro. ”Perjantain puheenvuorossa oltiin ja teltta oli aivan täynnä ja tunnelma oli aivan mahtava!”

S Sateenropina. ”Aina kun sataa ropistellen autonkattoon, tulee mieleen suvarit ja ahdasrakas vaunuelo”

T Tutustuminen. Seurustelukumppaneita ja uusia ystäviä. ”Ystävien tapaaminen pitkän ajan jälkeen ja uusien ystävien saaminen <3” Telttayöt. 

U Ukkonen. Ukkoset vaikuttavat painuvan mieleen. ”Laulettiin isossateltassa kovalla ukkosella ”Oi muistathan nuori sä myrskyis maan”

Y Yhteishenki. ”Se yhteishenki mikä suviseuroissa vallitsee. <3 Sitä ei voi kokea muuten kuin paikanpäällä ollessa”

Keksitkö täydennystä aakkosiin? Kerro siitä Instagramissa @kapsakkijutut!