Huomenna keskiviikkona ilmestyy Kuuleen ja Kapsäkkijuttuihin ensimmäinen nuorille suunnatun Kapsäkin Sivutasku-podcast-sarjan jakso.
Kapsäkin Sivutasku on podcast-sarja, jonka aloittavat isä ja tytär Antti ja Inna Halonen yhteistyössä SRK:n kanssa. Sarjan jaksot ilmestyvät viikoittain ja ne sisältävät pohdiskelua asioista, joita moni nuori mahdollisesti miettii.
– Nuoret tarvitsevat paikkoja ja tilaisuuksia ruotia ja miettiä uskon asioita tämän ajan keskellä. Jos semmoinen keskustelu jää käymättä, jolle tuntuisi olevan tarvetta, niin tyhjän tilan omissa pohdinnoissaan helposti täyttää se, mikä tulee koulusta tai mediasta tai jostakin muualta, miettii Antti Halonen Sivutaskun esittelyjaksossa.
Keskiviikkona sarja käynnistyy kahdella jaksolla, joista toinen keskittyy sarjan esittelyyn ja toinen pureutuu pelkoihin. Jatkossa uudet jaksot ilmestyvät Kuuleen ja Kapsäkkijutut.fi-sivustolle perjantaisin. Tekijät pitävät jaksoja hyvänä pohjana myös nuorten perjantai-iltojen ja raamattuluokkien keskustelulle.