Kyselimme @kapsakkijutut-Instagram-tilillämme, ketkä haluaisivat osallistua syyskuun Kapsäkin tekoon. Seuraajamme NooraMilka ja Oona vastasivat gallupiin!

Milloin viimeksi kohtasit armollisuutta? Missä?

 

 MILKA

Armollisuutta kohtasin viimeksi, kun fyysinen kuntoni oli huono. Itkiessäni väsymystä minua kohtaan oltiin armollisia. Silloin minua autettiin kämpän laitossa, henkisenä tukena oltiin ja annettiin minun levätä. Armollisuus meinaa omasta mielestäni sitä, että annetaan ihmisen olla rauhassa, eikä ruveta painostamaan asioihin, joihin itse ei voi vaikuttaa.

 

 

 

OONA

Kerran kun menin kouluun ja oli pitkä matka ja rahat ja kortti jäi kotiin niin bussikuski oli ihana ja antoi armoa. Pääsin bussiin ja olin kiitollinen ja iloinen, että pääsin kouluun!

 

 

 

 

 

 NOORA

Jumalan armollisuus on näkynyt mun elämässä siten, että jos on tullut omalletunnolle painoa, niin ne on saanut uskoa anteeksi.
Esimerkiksi jos on tullu jotain syntiä, jota on tehnyt aiemminkin, niin äiti ja isä tai kaverit ovat tulleet juttelemaan. He eivät  ole syyttäneet, että taasko tuota teit, vaan ovat suhtautuneet asiaan lempeästi ja armollisesti. Ja sitten on saanut uskoa synnit anteeksi.