Joululoma loppui ja arki alkoi. Haikea mieli, ois voinu jatkaa vielä lomaa. Mutta niinhän se tuntuu oikeastaan joka loman jälkeen. Vähän aikaa menee, että rytmi korjaantuu ja arki alkaa luistamaan kunnolla.

Mulla oli tosi ihana joululoma! Ennen joulua siivoiltiin, koristeltiin taloa jouluiseksi, leivottiin… Jouluaatto päivä meni ruokia tehdessä mutta kun jouluruoka oli katettu pöytään, alkoi ihanan rauhallinen ilta. Me syötiin jouluruoka jo kahden-kolmen aikaan, sillä joulukirkko alkoi neljältä ja haluttiin keretä sinne. Ollaan käyty siellä varmaan joka vuosi. Illalla pukki tuli käymään ja toi pari lahjaa, joita sitten tutkittiin loppuilta. Joulupäivä oli ihanan leppoisa ja rauhallinen, kenelläkään ei ollut kiire mihinkään!

Uudenvuodenaattona ajelimme Siikajoelle äitin veljen ja sen vaimon luokse. Siellä oli tosi mukavaa viettää yksi yö! Kyllä se vaan niin on, että mitä isommaksi kasvaa, sen vähäpätöisemmiltä ne raketit tuntuu. Vaikka onhan ne hienon näköisiä, mutta ei niitä enää odota samalla tavalla kuin nuorempana.

Mulla jatku alttoviulutunnit nyt pienen tauon jälkeen. Oon soittanut sitä nyt pari vuotta, mutta viime syksynä aloitin vasta tunnit. Rakastan opetella soittamaan uusia soittimia, vaikka välillä mennekin ihan täysin hermot. Mutta sitten ne onnistumisen tunteet on mahtavia! Mää oon soittanu pianoa nyt kahdeksan vuotta, sit joskus varmaan neljä vuotta sitten soittelin pari vuotta nokkahuilua, mut kyllästyin siihen. Pianon soittoon en oo vielä kyllästynyt, sitä on niin ihana soittaa!

Ihanaa talvea teille ja hyvää uutta vuotta!