SRK:n nuorisotyön asiantuntija Juha Luokkala lähtee lähetysmatkalle Ruandaan reiluksi viikoksi. Hän on luvannut julkaista somepäivityksiä reissultaan ja toivoo Kapsäkkijuttujen seuraajilta kysymyksiä, joihin hän voisi Instagram-tarinoissaan matkan aikana antaa vastauksia. Mitä haluat tietää Ruandasta tai lähetysmatkoista?

Lähetä kysymykset maanantaihin 10. helmikuuta mennessä Instagramissa tai sähköpostitse osoitteeseen kapsakki@srk.fi.

Keski-Afrikassa sijaitseva Ruanda on uusimpia SRK:n lähetystyökohteita. Ruandan tasavalta on pieni, mutta tiiviisti asuttu valtio, kooltaan hieman Kainuun maakuntaa suurempi, mutta asukkaita siellä on noin 12 miljoonaa. Ruandalaiset jakautuvat kolmeen etniseen ryhmään, hutuihin, tutseihin ja twa-pygmeihin. Pääosa heistä puhuu äidinkielenään ruandaa. Maan valtauskonto on kristinusko.

Kapsäkkijutut julkaisee helmikuussa tarinoita Ruandan lähetysmatkalta. Matkakertomukset ovat nähtävissä tuoreeltaan Instagramin storyissa tilillämme @kapsakkijutut.