Loading...
Venla2023-08-22T10:46:24+03:00

Venla

Olen Venla Terho, lahtelainen 17-vuotias opiskelija. Tykkään suunnitella paljon asioita etukäteen, ja niillä onkin tapana onnistua, tavalla tai toisella. Olen taiteellinen ja hyvin tunteellinen ihminen, herkkä ja hentonen. Ajattelen paljon ja saan aikaan paljon. Olen yleensä tosi positiivinen ja luottavainen elämässä ylipäätään.

Harrastuksiini kuuluu kuorossa laulaminen, pianonsoitto omassa opissa, ja erityisesti kirjoittaminen. Lisäksi juoksen pitkiä matkoja ja piirrän muotokuvia tilauksesta ja huvikseenkin. Rakastan siivoamista ja pitkiä puheluita hyvän ystävän kanssa. Elämässäni on yleensä ollut paljon unelmia ja haaveita, ja kaikista on pidetty kiinni sinnikkäästi. Asun tällä hetkellä Lahdessa kotikotona, jonne elämäni juuret ovat pitkälti sijoittuneet.

Yritän omissa blogikirjoituksissani purkaa ajatuksia ja tunteita, ja lukemisen ilon lisäksi jakaa vertaistukea sitä tarvitseville. Jos sinulla nousee mieleen ajatuksia tai haluat muuten vain laittaa palautetta tai viestiä, niin sähköpostikin minulta toki löytyy 😊  venla@terho.net.

Lahja

14. kesäkuuta 2022|Venla|

Lahja Tunnen, miten minut revitään riekaleiksi. Omaatuntoa kolottaa. Näin minä [...]

Go to Top