Viikonloppu. Saa nukkua pitkään, eikä ole aamulla kiire mihinkään! Takana on pitkältä tuntunut  kouluviikko. Se on jännä, että viikonloput hujahtaa ohi niin nopeeta, mutta sit koulupäivät tuntuu kaksi kertaa pitemmiltä mitä ne oikeesti on, ainaki mun mielestä. Mulla alko kahdeksas luokka, enää kaksi vuotta peruskoulua jäljellä.

Asun Hailuodossa, Hailuoto on saari Oulun lähellä. Ihana paikka asua! Täällä asuu noin 1000 ihmistä ja koulussa on alle sata oppilasta. Meitä on yläasteella tänä vuonna 27. Mun luokalla on yhdeksän oppilasta, mikä on mun mielestä paljon, mutta varmaa monien teijän mielestä vähän. Asukkaat tervehtii kadulla, kun ajan pyörällä ohi. Se on mukavaa. Mää liikun täällä aika paljon pyörällä, ku on niin lyhyt matka joka paikkaan: kouluun puolitoista kilometriä, kauppaan kaksi kilometriä ja mun lempirannalle on 8 kilometriä.

Täällä on hyvät lenkkeilymaastot, mikä on kiva, koska tykkään käydä kävely- ja juoksulenkeillä meidän koiran kanssa. Lisäksi ihan meidän lähellä on yks talli, missä käyn mun ystävän ja pikkusiskon kanssa ratsastamassa välillä. Täällä on myös tosi kaunista! Käydään perheen kanssa aika useasti retkellä. Tässä on yksi kuva, jonka otin muutama päivä sitten kun käytiin paistamassa makkarat Marjaniemessä.

Mää oon tosi eläinrakas, varsinki villieläimet on ihania! Mun unelma-ammatti on villieläinlääkäri tai joku hoitaja, joka hoitaa villieläimiä vaikka jossain eläintarhassa. Mut jos en ala villieläimiä hoitamaan ni kuitenkin jonnekin pelastusalalle mää haluaisin. Vaikka poliisiksi tai ensihoitajaksi! Myös lääkärin tai kirurgin työ kiinnostaa mua. Onneksi on vielä aikaa miettiä, mitä haluaa tehä aikuisena.
Tykkään myös valokuvaamisesta. Haluaisin oppia ottamaan ihmisistä kuvia niin hyvin, että voisin ottaa joskus vaikka hää- ja vauvakuvia!

Tää on nyt mulle ihan mahtava mahdollisuus.

Oon pitkään halunnut alkaa kirjottamaan blogia, koska rakastan kirjoittamista. Kirjotan aika paljon tarinoita ja luen tosi paljon! En oo kuitenkaan uskaltanut perustaa blogia, koska en oo ollu varma, että minkälaista tekstiä haluaisin sinne kirjoittaa. Tää on nyt mulle ihan mahtava mahdollisuus, kun saan harjoitella kirjoittamista!

En mää vieläkään oo ihan täysin varma, että mitä kirjottelisin, katon sit aina mielen mukaan. Enimmäkseen varmaan omasta elämästä, menneisyydestä, tulevaisuuden haaveista ja toiveista, kiusaamisesta, uskosta… Palautetta kirjoituksistani saa pistää sähköpostiini helmikr.lepisto@gmail.com.
Uskon tiellä -sivuston löysin, kun Päivämiehessä vinkattiin sitä. Löysin Uskon tiellä-blogit ja ajattelin, että uskaltaisikohan sitä pistää viestiä ja kysyä, onko bloggaajalle paikkaa. Ja tässä sitä nyt ollaan!